5 populära restauranger på Koh Samui

Khaw Glong Thai Restaurant, Chaweng Beach

Khaw Glong Thai Restaurant ligger vid den norra delen av Chaweng Beach och erbjuder fantastisk thaimat till rimliga priser. Själva restaurangen är enkelt utformad och utifrån kan man inte urskilja att den är en av de populäraste restaurangerna på Koh Samui.

Öppettider: Restaurangen är öppen måndag till lördag mellan 17:00 – 22:00.

Adress: 23/285 Bontji Moo 4 Bo Put, Ko Samui

 

Kob Thai Restaurant, Lamai Beach

Kob Thai Restaurant ligger en bit från huvudgatan vid Lamai Beach och kan vara lite svårt att hitta. Men när man väl lyckas är det väl värt besväret. Restaurangen ägds av en fransman men är inriktad på thailändsk mat.

Öppettider: Alla dagar mellan 10:30 – 23:00

Adress: 101/18 Moo 3 | Maret, Lamai Beach, Maret, Koh Samui

 

Pasta House, Chaweng Beach

Pasta House är en italiensk restaurang som ligger vid centrala Chaweng Beach som erbjuder sina besökare att själva komponera sina pastarätter. Den relativt nyöppnade restaurangen har seglat upp som en av de populäraste på Koh Samui och trots att priserna är högre här än på många andra restauranger på ön så är det många som tycker att det är värt att betala lite extra för den goda maten.

Öppettider: Alla dagar mellan 13:00 – 23:00

Adress: 3/26 Moo 2, Chaweng Beach Road | 3/26 Moo 2 ,Chaweng Beach Road, 84320, Chaweng, Koh Samui,

 

Mathis CAFE, Mae Nam

Mathis CAFÉ ligger vid Mae Nam Beach på Koh Samuis norra del. Restaurangen kombinerar både det thailändska och det franska köket med influenser av både Europeisk och Internationell mat. Trots att restaurangen är en av de populäraste på Koh Samui så är priserna relativt låga och ligger ungefär på samma nivå som andra restauranger på ön.

Öppettider: Tisdagar till söndagar 18:00 – 23:00

Adress: 199/4 Moo 1 | (Soi 4), Mae Nam, Koh Samui

 

Chez Francois, Bophut

Chez Francois ligger vid Bophut på norra delen av Koh Samui och är något utöver det vanliga. Ansedd som en av öns absolut bästa restauranger är det många som tar en sväng till Bophut bara för att besöka den välkända restaurangen, ett tips är att boka bord ett par dagar innan besöket för att försäkra sig om att få plats. Framför allt under högsäsongen mellan december och januari. Med tanke på det franska namnet är det ingen högoddsare att restaurangen serverar fransk mat och har anknytning till Frankrike.

Öppettider: Tisadgar till lördagar mellan 18:00 – 23:00

Adress: 33/2 Moo 1 Fisherman’s Village | Surat Thani, Bophut, Koh Samui

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *